Trump: Hele verdens fiende?

Det er artig å være vidne til det politiske teater i etterkant av Donald Trumps sin innsettelse som president. Aldri før har vi hetset slik mot en amerikansk president.

Et eksempel er en artikkel fra The Guardian, her oversatt til dansk for Informasjon, med tittelen: Er du bange for Trump? Så skal du frygte hans håndlangere!»

Se hvordan tenketanke plutselig er lobbygrupper med skumle hensikter:

«Blandt dem, jeg stødte på, var Myron Ebell fra Competitive Enterprise Institute, der kalder sig ’tænketank’, men agerer som lobbyvirksomhed.»

I grell motsetning til the Clintons, Bush og co. Velkommen etter, kan vi så si, for noen av oss har vist det hele tiden. Det har ikke blitt noen kvalitativ forandring med Trump. Retorikken har bare blitt mer PLUMP. Men så har du ennå ikke hørt det verste, for:

«… det er kommet frem, at den har modtaget to millioner dollar fra ExxonMobil.»

Det er tydelig, at forfatteren har vært litt ensidig i sine politiske studier, for han har oversett Clinton Foundation, som antakelig har mottatt hundrevis av millioner fra den norske skattekasse. Men det er kanskje ikke sammenliknelig?
Og hvor ANDERLEDES farlig er Trump og hans administrasjon? Hans videnskapsrådgiver – David Gelernter– er erklært tilhenger av jødedommen. Mens Kissinger vel snarere er zionist; er det der, vi skal se den farlige forskjellen?

David Gelernter kalles en «anti-intellectual computer scientist» og er motstander av kunstig intelligens, som kan gjøre mennesket om til maskin.
Global oppvarming er fupp, sier han. Det går rykter om, at han mener det samme om USAs månelandinger, men det har jeg ikke funnet bekreftet.
Hans jødiske avstamning er ikke lett å overse. Bare se på navnet. Ingen er så lekne med etternavnene sine som jødene. Hvem andre enn en jøde ville finne på å kalle seg «Gelernter» (utlærd) til etternavn?
Etter hans mening er jødene skapere og bærere av den vestlige sivilisasjon.

Skal vi gjette på, at om et par år så er dette glemt. Noe makt gled over fra den ene mafiafraksjon til den andre; og hva så?