Pandemien som øvelse

Det er med stor sannsynlighet ikke en pandemi, men en PLANdemi. Det kommer frem av arbeidspapirer fra FN og WHO.

Etterhvert som støvet legger seg kommer det frem mye rart om denne pandemien. Jeg skal ikke oppholde deg med uendelig mange detaljer, bare een ting:

FN har – i samarbeid med WHO – gjennom mange år planlagt å gjennomføre realistiske pandemier med spredning av farlig sykdom. Det høres naturligvis helt vilt ut i første omgang. Men det er en logikk i det: Tenk om det skulle komme en farlig pandemi, sånn helt av seg selv, hvordan ville vi takle det? Ville vi være i stand til å overleve som menneskehet? Ikke minst våre samfunnsinstitusjoner, ville de tåle det? Så det er et edelt motiv, ingen tvil.

En hel annen ting er, hvilke tiltak man velger, når man står overfor et problem. Noen ønsker sånn og andre slik. Skal vi vaksinere/isolere/stenge ned samfunnet/bruke masker og så videre. Det er her politikk kommer inn i bildet.

I saken pandemi har altså FN – og med dem nesten alle jordens lande – bestemt seg for å gjennomføre livaktige øvelser. Pandemiøvelser. Planlagte pandemier. Plandemier. For å gjøre dem så virkelige som mulig, så blir det ikke offentliggjort, når det er pandemi og når det er plandemi. Om vi visste, at det er en plandemi, så ville vi jo ikke brydd oss. Igjen, logikken er på plass.

Men etikken, er den på plass? Er det etisk riktig å late som om menneskeheten står overfor utslettelse, og så er det bare en plandemi? Hvor mye skal tjenende organer som FN få lov å lege katt og mus med menneskeheten?

Dere som har måttet stenge butikken/restauranten/musikken, dere som har mistet jobben/huset/bilen, kanskje til og med familien/kone/barn, hva ville deres si, om det viser seg å være en plandemi? Er det i orden? Vil dere si:

Åh ja, nå forstår jeg, hvorfor jeg måtte gå fra gård og grunn. Det gir mening. Så klart må jeg ofre alt for en felles plan!

Hva kan få oss til å tro, at dette er en øvelse og ikke en naturlig pandemi? En liten bjelle må vel få lov å ringe, når USAs utenriksminister, Mike Pompeo, sier det på en pressekonferanse:

Dette er en øvelse på virkelig!

https://www.youtube.com/watch?v=oUzonZxejVI

Men nå til fakta. Plandemier er en del av et FN-opplegg under GPMB Global Preparedness Monitoring Board. Det er et samarbeid mellom WHO og Verdensbanken. Norges landsmoder Gro Harlem Bruntland er naturligvis medlem i dette styre. Og til alles overraskelse, sandelig om ikke Anthony Stephen Fauci også er med her! GPMB er ikke et utførende organ, bare rådgivende! Eller skulle vi heller si pådrivende!

Opplegget det dreier seg om heter: Global preparednessfor health emergencies. I deres årlige rapport er det nevnt noen punkter, som skal være oppnådd før september 2020. Det er et av dem, som dette handler om, nemlig det, som taler om å iverksette to «system-vide» øvelser, hvorav den ene skal inneholde målrettet spredning av dødelig smitte, som angriper lungene:

The United Nations (including WHO) conducts at least two system-wide training and simulation exercises, including one for covering the deliberate release of a lethal respiratory pathogen.

Mange går rundt i den naive troen, at FN er hevet over politikk. Det fins jo ikke valg til FN, ikke sant? FNs programmer dukker aldri opp til folkeavstemninger! Hvordan kan vi da forholde oss til dette?

Det første er naturligvis å forhøre seg hos vårt eget helseministerium, om Coronapandemien faktisk er en øvelse, som beskrevet. Det neste spørsmål blir så, om Covid-19 er ment å være en del av øvelsen som dødelig smittebærer.

Send gjerne spørsmålene til postmottak@hod.dep.no

Spørsmålene kan også sendes til styret i GPMB, eller selvfølgelig direkte til Gro Harlem Bruntland, om du har henne på vennelisten:

Dear mister/madam.
I have a few questions about your work:
Is the Corona pandemy an exercise as part of your program? Did we have any of your planned pandemies already?Do you have more in planning?
«The United Nations (including WHO) conducts at least two system-wide training and simulation exercises, including one for covering the deliberate release of a lethal respiratory pathogen.»https://apps.who.int/gpmb/assets/annual_report/GPMB_Annual_Report_Exec_Summary_Foreword_and_About_English.pdf

Adressen er: gpmbsecretariat@who.int

Lytt gjerne til Newsbreak 81 med noen svært interessanter tanker til emnet!

https://www.youtube.com/watch?v=aF5mxZejb3s