Sunnhet og ren karma

Ihaleakala Hew Len er en legendarisk mann. I boken «Zero Limits» skrev Joe Vitale om ham. Psykoterapeuten som jobbet på Hawaiian State Hospital. Hans pasienter var psykisk syke kriminelle. Hew Len møtte ikke sine pasienter for å behandle dem ved hjelp av tradisjonell medisin. Han kunne «helbrede» dem ved hjelp av Ho’oponopono. Dr. Hew Len sa at han gjorde ingenting, men arbeidet med seg selv. Gud gjorde resten – han helbredte pasientene. Hew Len praktiserte Ho’oponopono i et år etter at han begynte å jobbe på Hawaiian State Hospital. Det var ikke bare enkelt for Hew Len å lære seg Ho’oponopono-teknikken. Datteren hans ble født med en smertefull hudlidelse med blødende sår over hele kroppen. Uansett hva legene gjorde for å behandle henne hjalp ingenting. En dag var Hew Len ute på tur. Han hadde barna med i bilen. Underveis bestemte bilen seg for å ta av i en ukjent retning. Avsted gikk det, ut til en kvinne ved navn Morrnah Nalamaku Simeona.

Morrnah ble ikke overrasket da hun åpnet døren for Ihalekala og hans barn. Hun så på jenta og begynte å mumle noe med lav stemme uten å være oppmerksom på de andre. Så ble hun stille. Ingen forstyrret henne. Barna så urolig på faren, og han så på barna. Alle var stusse over denne rare kvinnnes oppførsel. Endelig åpnet kvinnen øynene og sa: «Så er alt gjort. Takk skal du ha. Du kan gå». En måned senere var barnets langtekkelige lidelser over. De blodige sårene og smertene var forsvunnet. Ihaleakala var forbauset over mirakelet. Han bestemte seg for å tilbringe mer tid med denne «rare kvinnen» og finne ut hva hun hadde gjort. Hew Len var psykoterapeut og psykolog og ønsket å forstå. På det første kurset ble Hew Len grundig lei all tullepraten. Morrnah snakket om ånder og pratet med gjenstander. I den første pausen så han sitt snitt til å forsvinne. Slik gikk det 5-6 ganger. Det Morrnah sa ga ingen mening for Hew Len. Så hvordan gikk det til at Hew Len endelig lærte seg Ho’oponopono? Han sa: «Jeg skjønte jo at det virket, så da måtte jeg jo lære å gjøre det». Siden da har Hew Len undervist i Ho’oponopono over hele verden i mange år. Nå er han pensjonert. Han underviser ikke lenger, men er i tett kontakt med undervisningen og hjelper til med renselsen av alle, som deltar.

Ho’oponopono er en fantastisk mulighet til å rense minner fra mange tidligere liv. https://www.youtube.com/watch?v=OL972JihAmg