Mangler de officielle bevis for Sars-Cov-2?

Nyt kapitel i Circus Corona

Så er danske myndigheder kommet ud på tynd is. Statens Seruminstitut har meddelt, at de ikke er i besiddelse af et dokument, der beviser eksistensen af Coronaviruset. Det kom frem på et pressemøde, hvor Christofer Krarup udgav sig for at være journalist og dermed kunne konfrontere myndighederne for et pinligt brev for åben skærm:

Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm blev rigtig vred på Krarup: Sådan noget kommer man da ikke bare og tværer os i ansigtet, kan du ikke lige opføre dig ordentligt! og selvfølgelig kommer det ikke til at ske igen. Fremover er der bare adgang for ordentlige journalister, der sørger for bare at stille de tilladte spørgsmål.

Det brev fra SSI var ikke så smart. Og SSI får da også kritik for det. Her er brevet:

En af vores sandheds-vagthunde TjekDet skriver om følgende om sagen:

Ja, de går så langt som til at sige, at svaret fra Statens Seruminstitut faktisk nører op under konspirationsteorier. For hvad nu, om instituttet har ret i, at de ikke indehar dokumentation for Sars-Cov-2? Hvad da med hele opstyret om nedlukking, om Social Distancing, om bøder for folk, der ikke bruger maske, om folk der bliver syge og måske dør på grund af iltmangel?

Så hvor står vi så i dag? For sikkerheds skyld skrev vores vagthund til Seruminstituttet for at få den dokumentation, som de glemte at formidle. TjeDdet skriver:

TjekDet har spurgt Statens Serum Institut om dokumentation for virussens eksistens, som borgeren i første omgang bad om.

Seruminstituttet har hverken sendt rapporter eller anden forskning, men de henviser i stedet til, at Kina slog alarm med en ukendt virus den 5. januar, og at det blev påvist, at der var tale om den nye coronavirus to dage senere. 

Den 11. marts erklærede WHO desuden virusudbruddet for en pandemi, og Statens Serum Institut har derfor ikke på noget tidspunkt haft grund til at betvivle virussens eksistens, skriver de.

Så det er der vi hænger ligenu. Vores eksperter har ikke haft grund til at betvivle. De har altså ikke selv været interesseret i at kende til grundlaget for hele opstyret.

Måske er det utrolige ved at udfolde sig for vores øjne, at der faktisk viser sig at være en konspiration, der er værd at afdække. Staten Danmark – med Seruminstitut og sundhedsminister – har altså nul kompetance der, hvor de skulle have det. Dermed undergraver Heunicke den tillid, som statskonstruktionen bygger på.

Eller måske har de en slags kompetance alligevel. For læg mærke til, at sundhedsminister Heunicke allerede er taget med bukserne nede i et forsøg på at gøre Sveriges meget lave dødstal om til en «katastrofal overdødelighed!»