Anastasia

Tusenvis av nordmenn har ventet på dette og vi er glade for at denne fantastiske boken endelig er tilgjengelig på vårt eget språk.

Om boken
Anastasia, den første boken i Ringing Cedars serien forteller historien om entreprenøren Vladimir Megrè`s handelsreise til den Sibirske taiga i 1995 hvor han ble vitne til et enestående spirituelt fenomen knyttet til «ringing cedar» trærne.

Her møtte han en vakker ung kvinne ved navn Anastasia, som levde alene dypt inne i de Sibirske skoger. Han brukte 3 dager med henne der hun fremviste de mest ekstraordinære fysiske, mentale og synske krefter og egenskaper.

Dette møtet med Anastasia dypt inne på den Sibirske taigaen påvirket Vladimir så dypt, at han forlot sine kommersielle planer og reiste til Moskva for å fullføre Anastasias forespørsel om å skrive en bok rundt hva han hadde opplevd og sett mens han var på taigaen med henne, og innsiktene hun delte med ham. Hun fortalte ham at hun ville fylle boken med en energi som ville løfte sjelen og bevisstheten til leseren og få boken til å selge i millioner over hele verden. Hennes løfte ble oppfylt og denne livsforandrende boken har nå blitt en internasjonal bestselger oversatt til over 22 språk, og beveger nå hjertene til millioner av mennesker verden over.

Hun delte også sitt unike syn på en rekke emner så forskjellig som lykke, samskapelse, spiritualitet, seksualitet, barneoppdragelse og omsorg, healing, dyrkning, natur og miljømessige hensyn, globale forandringer og mye, mye mer med ham. Du vil få ideer du ikke ante fantes etter å ha lest denne boken.

Bokserien har solgt over 11 millioner eksemplar siden 1996 uten noen form for offentlig markedsføring, denne boken selger via folkemunne og det er slik den bør formidles. Mennesker som anbefaler noe verdifullt til andre.

Anastasia sier til Vladimir, at han skal sette igang og skrive en bok:

«I boken du kommer til å skrive Vladimir, vil det være dype diskrete kombinasjoner og formler laget av bokstaver, de vil vekke gode og lyse følelser hos majoriteten av menneskene som leser boken. Disse følelsene evner å overkomme kroppslige og sjelelige plager, og vil legge til rette for en fødsel av en ny bevissthet iboende i mennesker i fremtiden. Tro meg, Vladimir, dette er ikke mystisisme – det er i tråd med universets spirituelle lover.»

Vår bokanmeldelse:
«Denne boken er kanskje den beste boken jeg noensinne har lest, den vil løfte deg til nye høyder spirituelt og bevissthetsmessig og som Anastasia lovet vekke varme, lyse og gode følelser i deg mens du leser. Boken er ytterst spennende og et mesterverk. Du vil føle deg oppløftet og ved godt mot etter å la lest denne fantastiske boken. Dette er en bok for vår tid, skrevet får nåtidens sjeler, og den er sårt tiltrengt i disse vanskelige tider, der smerte, kaos og elendighet preger vår jord og vår bevissthet.

Jeg har lest alle 9 bøkene på engelsk, og vi har solgt noen tusen av disse i Norge – det gleder meg umåtelig at denne nå endelig er tilgjengelig på norsk!

Boken er verdt å spre til ALLE, liten som stor, bare energien i denne boken er så intens at det er vanskelig å ikke føle strømningene når du holder og leser i den.

-Kjetil Dreyer, Eier & Daglig Leder, Altshop.no

Kjøp den her!

Hent en PDF av de engelske bøker her!

Eller tyske PDF får du her!