25.23.1.1.1 Jarl Inge Johnsen – Villa Husly

Vi ble tidlig oppsøkt av provokatøren Jarl Inge Johnsen (se visittkortet foran), som hadde en fortvilet overvåkingshistorie som han måtte ha hjelp med å få gransket:

Johnsen har også vært i kontakt med et medlem av Lund-kommisjonen og med stortingsrepresentanter for å bløffe dem. Videre har han prøvd seg på offiserer som jobber for å få ryddet opp i alle ulovligheter i «den fjerde tjeneste».

Forholdene omkring denne provokatøren som dels er lønnet over helse- og sosialbudsjettet, og dels via Tronds hemmelige budsjett, er i korthet som følger:

Allerede sent på 60-tallet ble han sendt inn i SUF, senere også i AKP (m-l) som infiltratør, antakelig rekruttert av Spilhaug-apparatet, men han hadde også politiavdelingssjef Erik Næss som kontaktperson i POT. Der traff han sikkert vår gode venn Finn Sjue!

Senere har Johnsen jobbet jevnt og trutt som agent/infiltratør for de hemmelige tjenester – senest i Spania på 80- og 90-tallet. Med base i Marbella har Johnsen arbeidet tett sammen med bl.a. narko-attacheen ved den norske ambassaden i Madrid i forbindelse med rapportering fra narko-, sprit og økokrim-miljøene på Solkysten. Derfra har det jo vært avslørt en rekke store saker!

Når nå Johnsen brukes som provokatør i den psykologiske krigføringen rettet mot Stortinget, må vi si fra. Her må det granskes!