Vestens endeligt

Tirsdag 21.2.2023 kommer til at skrives ind i historien! På denne dag kundgjorde Vladimir Putin en række af hændelser – blandt andet sprængningen af Nordstream – som tilsammen udgør NATOs angrebskrig mod Rusland med det formål at skabe systemskifte, splitte op og i sidste ende udslette Rusland.

Det, som altså indtil nu har kunnet forstås som hjælp til Ukraine, som tilfældigheder osv, det siger Rusland nu ( og med massiv støtte fra kinesisk side) er lige præcis det, som skal til for at Rusland vil forsvare sig med de midler, som måtte være nødvendige, feks atomvåben.

Hvis NATO erkender at have tabt krigen i Ukraine falder hele Vestens korthus medsamt dens økonomiske, politiske og militære hegemoni. SCO, Shanghai Cooperation Organisation (bildet) står klar til å ta over.

Hvis NATO vælger at fortsætte kursen, vil Rusland som nævnt opfatte det som en regulær krig og gå til modangreb.

Vesten befinder sig dermed i en klemme. NATO kan ikke på nogen måde hamle op med Rusland, i hvert fald ikke, hvis Kina kommer til hjælp. Samtidig fanger abefælden. Vi vil ikke give slip på noget, som vi har fingrene i.

Jens Stoltenbergs dans på knivseggen bliver altså ikke nemmere i den kommende tid. Mon tro kommer dødsstøddet i løbet af marts?