Sars-Cov-2 findes ikke

Pandemien går nu ind i sit andet år. Økonomisk reset, som propaganderet af gründer og leder af World Economic Forum, Klaus Schwab, er i fuld gang. Bare langsomt går det op for os på gulvet, at der er noget, der mangler.

Overalt mødes vi med tiltag, regler, masker, anbefalinger, overvågning, tvang og bøder. Men når vi stiller spørgsmål ved grundlaget, altså om eksistensen af det farlige virus Sars-Cov-2, da stopper det op.

Irske sundhedsministerium HSE svarer på spørgsmålet om Sars-Cov-2, at we «… can confirm that we would hold no records in relation to your request.»

USAs sundhedsministerium CDC siger det ret ud, ganske vist i en bisætning i et dokument om diagnosticering: “Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV are currently available…” Det betyder på dansk at virusset ikke er blevet isoleret. Læs Jon Rappoports artikel her.

I Danmark kom det til et teatralsk højdepunkt, da en selvopnævnt journalist konfronterede sundhedsministeren med et grimt brev fra Statens Serum Institut (SSI) i et pressemøde. Brevet siger nemlig i al sin enkelhed, at SSI ikke har noget belæg for det dødbringende virus.

Har du belæg for det samme fra andre lande, så meld det til oblente@gmail.com

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/82/SARS-CoV-2_without_background.png