Redd for hundens helse?

Nordmenn er forsøkskaniner

I verdenssammenheng er nordmenn tidlig ute med det meste av strålende dingser. Samtidig har vi et «Statens Strålevern», som tragisk nok passer svært godt til navnet sitt: Denne statlige institusjonen ser ut til å ha et formål, nemlig å verne omkring stråling!

Er du statist – en som tror blindt på alt, myndighetene forteller – kan du lese videre her og trenger neppe å komme tilbake til denne siden. Staten forholder seg nemlig til mikrobølgeovnseffekten. Det vil si, at før du blir kokt, har du neppe tatt skade. Staten forholder seg altså bare til oppvarmingseffekten av strålingen. Den er som bekjent bare tilstede, om du har mobiltelefonen helt inn i øret en god stund. Det er heldigvis ikke mulig med de trådløse nettverk, så derfor kan staten berolige med, at utrullingen av 5G ikke kommer til å få noen betydning for helsa. Som det for eksempel berettes her:

5G-teknologi og stråling

Myndighetene vil følge nøye med på strålingen fra den nye 5G-teknologien som testes ut i Norge og som trolig tas i full bruk etter 2020. Det er ikke grunn til å bekymre seg for at 5G er helsefarlig utfra den kunnskapen vi sitter på i dag.

Målinger viser at den totale strålingen fra mobil- og radiosendere som vi utsettes for i dag er svak og ligger langt under grenseverdiene for hva som er helsefarlig. Vi har ingen grunn til å tro at innføring av 5G vil endre dette.

Det er imidlertid ingen tvil om at menneskekroppen – som alle andre levende organismer på jord – er svært kompleks og  nyttiggjør seg av elektriske, magnetiske og kjemiske prosesser. Disse er svært effektive og virker med strømmer, som knapt lar seg måle med vanlig måleutstyr. Dermed er det logisk å spørre seg, om strålingen kan ha en virkning på oss. Det er mange forskere, som sier klart ifra at ja, strålingen gjør noe med oss. Den gjør oss syke.

Denne artikkel skal ikke handle om stråling. Vil du vite mer om det, så har vi dette emne godt dekket gjennom Folkets Strålevern og Einar Flydals hjemmeside.

Forebyggende tiltak

Men det fins enkelt utstyr, som kan minke belastningen fra mobiltelefon, trådløst nettverk, satelitt-tv, fm-sendere og så videre. Det er i dag nær sagt uendelig mange firma, som forsker i og utvikler utstyr.

For de som kan tysk er denne informativ. Oppfinneren forteller her om virkningsprinsippet:

Her er en engelsk video som forklarer litt om virkningen:

Det vises til mikroskopbilder av røde blodlegemer fra blodprøver etter bruk av mobiltelefon med og uten beskyttelse.

Til venste ser man at de røde blodlegemer klumper seg sammen under påvirkning av strålingen. Det betyr at de ikke fritt kan bevege seg gjennom de fine kapilærer der, hvor næringsstoffer skal frem og avfallstoffer vekk. Dermed svekkes vevet og aldring setter inn. Det ses typisk i ansiktet på folk som røyker. Nikotinen i blodet gjør det samme som stress, nemlig å begrense blodgjennomstrømningen i huden.

Til høyre ser vi blodlegemene flyde fritt takket være den påklistrede dingsen:

Erfaringer

Jeg har kjøpt produkter fra noen få firma og kan ikke si, om det ene er bedre enn det andre. Så med fare for at det fins bedre produkter der ute i verden vil jeg likevel vise frem noen produkter fra det tyske firma Pen-Yang, nemlig dem, jeg selv har prøvd ut.

Handy-Sticker
– Uten denne var klumper mitt blod omtrent 55% under lange samtaler.
– Med Handy-Sticker faldt belastningen til 0%.
– Med en Vital-Slab liggende inni telefonhylsteret blir belastningen 0%.

laptop box

CRP-Sticker
– Jeg bruker PC dagen lang i mitt arbeid. Uten CRP-Sticker klumper blodet 90%
Med CRP-Sticker er effekten fra PC 0%

vital slab
Vital-Slab
– Jeg har lenge hatt en Vital-Slab liggende i bukselommen. Dermed er jeg påvirket av den 16 timer døgnet. Med Vital-Slab klumpet blodet mitt 6%.
Uten klumper det 38%. Den fanger altså opp mange belastninger fra mine omgivelser.
– Vital-Slab er fin å ha med seg overalt. Legge den i matkassen eller under drikkeflasken/glasset.

Geopat-dåser
Disse har jeg anbrakt på et kontor til en kunde for å øke trivselen.
Geopat-dåsene er ment å skulle ta vekk belastninger fra jordstråling.
Belastningen ved kontorstolen er 31%.
Med Geopat-dåsene senkes den til 0%

Stecker-Generator
Denne skal fjerne belastningen fra skitten strøm.
En plass jeg prøvde den ut sank belastningen fra 48% til 0%
Det var en leilighet i to etasjer, og alle rom syntes å være like godt beskyttet.

Wasser-Generator
Denne har jeg ikke kjøpt, men andre liknende. De virker omtrent likt.
– Belastning hos min søster falt fra 75% til 0%.
– Kaffen smaker bedre.
– Mindre kalk i kannen.
– Vital-Slab kan brukes om man ikke har råd til Wasser-Generator.

Kvalitet

All produkter er laget solidt og føles godt i bruk. Eneste som svikter er faktisk den til mobiltelefonen. Den har det med å løsne og falle av. Det er liksom ikke særlig tøft å ha klumpete lim m.m. for å holde den på plass.

Forsendelse

Heinrich Ellner, som står bak PenYang, er flink til å få bestillinger av gårde fra Tyskland og av en eller annen grunn har han klart å sende dem til meg, så det ikke ble told å betale.

PEN YANG Preisliste mit Bildern

Mine målinger foregår uten mikroskop, bare ved hjelp av livssansen. De er altså ikke verifiserbare med vekt og tommestokk. I morgen måler jeg kanskje andre tall, så ikke stol på dem. Gjør dine egne erfaringer!