Håndfast om de utenomjordiske

For noen år siden skrev David McCready boken «The Great Simulator». Jeg kom over den ved en tilfeldighet, som vi sier, og kjøpte den; det var en utrolig opplevelse. Davids logikk er jordnær og uten religiøst / dogmatisk innhold.

Da jeg hørte om den nye «Encyclopaedia», kjøpte jeg den umiddelbart, og jeg må si: Han gjorde det igjen! Jeg bare elsker Davids tørre humor og hans direkte måte å formidle ting, som ingen andre vil røre med en ildtang!

David kaller den nye Encyclopaedia et resultat av samarbeide og et forsøk på å skape gode relasjoner mellom mennesker og de forskjellige utenomjordiske grupper. Å lære seg astralreise er en god ting for denne oppgaven.

Jeg leste videre om telepati, evnen til å samtale med andre uten ord og uansett hvor du er i universet og at boken er en samling av invitasjoner. Her kom David med en advarsel: «Når du leser dette, kan det være at noen leser med!»
Det fikk meg til å snu min oppmerksomhet fra boken et splittsekund og se der:  En klar opplevelse av et muntert vesen, som så på meg bakfra til høyre. Så nå vet jeg med sikkerhet at invitasjonene er ekte!

Men jeg stoppet ikke der. Kunnskap er nødvendig, men uten handling forblir kunnskapen som et frø i en pose! Så jeg kjøpte video-serien med øvelser. Som samtidig gir deg en gratis 1-2-1 treningsøkt med David.

Det var litt av en opplevelse. David har en skremmende evne til å ikke møte deg i person. Hm, kanskje en dårlig spøk? Jeg mener, han prater ikke med PERSONen din, men med ditt høyere jeg. Han oppfører seg helt i samsvar med sin lære!

Gjennom denne første 1-2-1 trening ble jeg igjen og igjen rystet i min grunnforståelse om, hvem jeg er. Jeg er ikke Ole, men det åndsvesen, som trekker i trådene!

Når David leder deg gjennom astrale verdener, vet han ikke bare hvor det fører hen, han ser nøyaktig det samme som du ser. Og er det noe du ikke er oppmerksom på, vær sikker på, at David følger med: «Prøv å se litt oppover til venstre nå! Hva ser du der?»

Har du fløyet over Caribien og kjørt Farari, kanskje er du klar for noe som riktig tar av?

 

Besøk McCreadys hjemmeside og kjøp hans bøker her!

Her forklarer David hvordan det går for seg:

https://www.youtube.com/watch?v=TJLZQwWwZG0