Greta og den farlige CO2

En tilfeldig ungdom går tilfeldigvis i streik.

TILFELDIGVIS! Nei, tilfeldigheter, de eksisterer ikke egentlig!
Men hva har alt dette å gjøre med CO2? Egentlig ingenting!

Greta sitter på bakken med et hjemmelaget kartongskilt ved en husmur i Sverige.
TILFELDIGVIS kommer akkurat den dagen, akkurat mens hun sitter der, på nøyaktig dette stedet, kommer Ingmar Rentzhog forbi. Han er tilfeldigvis PR-ekspert.

TILFELDIGVIS tar han noen bilder av Greta.
TILFELDIGVIS har Mr. Rentzhog gode kontakter med organisasjoner, som er stinne av penger og som har tette bånd til mangslungne globale nettverk.
TILFELDIGVIS er han også leder av tenketanken «Global Challenge».
TILFELDIGVIS utgir Gretas mor, baare noen dager senere, en ny bok om seg selv og Greta.

TILFELDIGVIS postet Ingmar Rentzhog sitt rørende bilde av Greta på Instagram og Facebook, sammen med en lang, hjerteskjærende artikkel på selve dagen for bokens lansering.
TILFELDIGVIS hadde Rentzhog og Greta mor allerede møtt hverandre en gang før. 4. mai 2018 på en klimakonferanse.
TILFELDIGVIS er han nå også leder av den nevnte tenketanken.
TILFELDIGVIS støttes denne tenketanken av milliardæren og ex-ministeren Kristine Person i Det sosialdemokratiske Arbeiderpartiet.

Og nå begynner moroa. PR-kampanjen for indoktrinerte, venstrevridde og naive unge mennesker går verden rundt!
En hemmet jentunge med Aspergers syndrom blir drivhjulet for store pengestrømmer og markedsføring av politiske budskap; det sprer seg som en steppebrand, styrt av proffe reklamefolk.
Som toppen på kransekaken kommer en forestilling på svensk TV med et flammende opprop for å redde jordens klima.
TILFELDIGVIS kom det frem dagen etter at salen nærmest hadde vært tom!
TILFELDIGVIS er Gretas Papa administrerende direktør i både Ernman Produktion AB og Northern Grace AB, begge børsnoterte selskaper i Sverige med identiske adresser i et prominent kvarter i Stockholm, hvor aksjene nesten har gått gjennom taket siden Greta.
TILFELDIGVIS er han også talerør for selskapet «WeDontHaveTimeAB».
TILFELDIGVIS var det Ingmar Rentzhog, som grunnla selskapet, hvis forretningsmodell er knyttet til Paris-avtalen og handel med klimainformasjon og CO2-sertifikater.

TILFELDIGVIS driver dette «edle» selskapet bare PR for Paris-avtalene, CO2-agendaen og for «klimaredningen», som har skapt selvsamme CO2-sertifikater.
TILFELDIGVIS står det uselviske aktivister bak «WeDontHaveTime». De er nemlig del av «Extinction Rebellion», en internasjonal venstreorientert miljøaktivistbevegelse.
TILFELDIGVIS ble det reist nye aksjer for 1 million euro i firmaet «WeDontHaveTime», etter at Renzhog fikk blåst Greta opp i mediene.
TILFELDIGVIS har prisen på firmaets aksjer gått rett i taket etter det stuntet med Greta; det var kanskje helt overflødig å nevne det?

At disse CO2-sertifikatene er knyttet til enorme profitter og er alt annet enn et effektivt våpen mot forurensning og CO2, er nå ved å gå opp for de fleste.
Ideen om handel med forurensningslisenser, som skulle hjelpe næringslivet til å spare energi og beskytte klimaet, ble ganske enkelt snudd på hode og misbrukt av storfinansen.
Til og med en offisiell tysk studie viser, at de store selskapene ikke lider noen nød, men derimot har enorme gevinster.

Greta har vært mer enn vanlig interessert i emnet «klimaendringer» og satt seg grundig inn i det. Kanskje godt hjulpet av hennes foreldres gode nese for forretninger?
Det er vel typisk for en Asperger-pasient at hun sluker alt det rått, som hun hører om de farlige klimaendringene.

Greta bruker hard retorikk: «Jeg vil at du skal få panikk, føler frykten jeg føler hver dag».
Hvor er foreldrene til denne stakkars redde hemmede jenta? Hva gjør de for å beskytte barnet, som er i panikk? Er dette i virkeligheten en barnevernsak?

Man kan jo egentlig bare synes synd på Greta. Hun forstår neppe, at hun blir misbrukt for foreldrenes økonomiske interesser.
At de attpåtil misbruker en funksjonshemmet er dess mer forkastelig.
De politisk korrekte, som skor seg på dette bedraget, de betrakter sin moralske konkurs som sin høyeste dyd! De hverven kan eller vil erkjenne eller vedgå sakens sanne sammenhenger.

Hva med sånn TILFELDIGVIS å dele denne med nære fiender?

Bildet er hentet herfra: https://mcdn.newsnetz.ch/story/1/2/4/12412596/pictures/2/teaser_wide.jpg?2