Født til trivsel og glede

Har du fulgt med på barnevernets kverning av vanlige familier? Unge mødre som søker om politisk asyl i Polen?
Om barn som blir syke av skolen? Hvordan 200 års skolepolitikk ikke har ført til bedre leseferdigheter?
Her er boka, som viser hvordan det steg for steg og med loven i hånden kunne gå så galt.
Boka gir også enkle råd til hvordan vi kan gjenskape vår menneskelige verdighet, både som individ og som samfunn.

I møtet mellom familie og stat oppstår det mye smerte. Å forstå tar ikke vekk smerten, det gjør ikke skaden god igjen. Men å forstå hvordan det kunne skje, kan være avgjørende for å ta nye skritt, som kanskje kan bidra til å endre utviklingen.

Det er et ordtak som sier at en hendelse, som står alene, kan være tilfeldig. Men når hendelsen gjentas er det slutt med tilfeldigheter. Bak gjentakelsen ligger det en styrende vilje. I jussen kalles en slik styrende vilje for motiv. I samfunnet kalles det politiske mål, eller bare politikk.

I boka «Nasjonalstatens oppløsning» avdekket vi krefter som virker bak samfunnets kransekakefigurer. Krefter som forsøker å styre verdensamfunnet i en for dem fordelaktig retning. Denne boken forsøker å avdekke hvordan denne agenda kommer til uttrykk i statens omgang med barn og unge, gjennom skole og barnevern.

Men den viser også en vei, som alle foreldre kan gå, om de ønsker å ta ansvaret for egne barn, for utvikling og virkeliggjørelsen av deres eget livssyn og evne til å møte en verden, som kan bli brutal, når vi ikke tar ansvar.

Se en podcast om boka:

Bestill nå: the@innate.one
Betal med vipps: 94255403
Paypal oblente@gmail.com
eller bank: 9710 11 33927

Papirutgave 238 sider, myk innbinding 250 kr

Forsendelse i Norge 50 kr

Boken som PDF koster 150kr